2018下半年英语四级常考词汇练习题汇总(1)

四级考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-11-01

       2018下半年的英语四级考试将在12月15日开始,还有一个多月的时间,同学们都复习得如?#25991;兀?#40100;鱼小编根据上半年的试题整理了部分常考词汇练习题,供考生练习,一起来测试一下吧!

    1.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A. distributed

  B.packed

  C.prayed

  D.undertook

  2.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A. domestic

  B.strain

  C.purchase

  D.murder

  3.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A. measure

  B.maintain

  C.shelter

  D.reply

  4.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

  A. resolved

  B.resorted

  C.requested

  D.reserved

  5.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

  A. research

  B.rescue

  C.vessel

  D.vast

  6.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn

  B.vanished

  C.found

  D.hung

  7.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

  A. counting

  B.stripping

  C.elaborating

  D.casting

  8.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A. guard

  B.accomplish

  C.roar

  D.endure

  9.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

  A. favorite

  B.available

  C.convenient

  D.average

  10.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

  A. exhausted

  B.mounted

  C.wrapped

  D.restored

  答?#31119;?o:p>

  1.A 2.A 3.B 4.A 5.B

  6.B 7.C 8.D 9.B 10.A

 1.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

  A. discouraged

  B.observed

  C.obeyed

  D.obtained

  2.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

  A. detective

  B.president

  C.manager

  D.director

  3.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

  A. devote

  B.district

  C.interfere

  D.wander

  4.We can not _______ all the magazines together.

  A. route

  B.draw

  C.thread

  D.bind

  5.What he said in the meeting _______ everybody present.

  A. disgusted

  B.dismissed

  C.disposed

  D.eliminated

  6.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate

  B.declare

  C.solve

  D.starve

  7.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded

  B.overcome

  C.inclined

  D.displayed

  8.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply

  B.charm

  C.ignore

  D.forbid

  9.Carelessness made him fall in his job _______.

  A.interview

  B.intention

  C.stomach

  D.stocking

  10.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

  A. decrease

  B.create

  C.define

  D.delight

  答?#31119;?o:p>

  1.A 2.D 3.C 4.D 5.A

  6.D 7.A 8.D 9.A 10.C

 

相关推荐:

2018年12月大学英语四六级报考时间及方法通知

2017年6月17日英语四级听力高频词汇汇总

附件下载:

?#35745;?#21313;.jpg

特工简.布隆德归来彩金
赌大小只赢不输方法 时时彩6码 阶梯式倍投 老快3遗漏数据 每天娱乐app如何赚钱 江苏快3下载app 广东11选5大小单双技巧 打硬次麻将技巧 甘孜州美发店赚钱 广西快三一定牛遗漏值 河南快3基本走势图 包胆规则 360老时时彩基本走势图 时时彩玩几个码好 北京pk10杀号免费软件 网上打麻将赌博 重庆时时龙虎和彩